Logo Scooterservice

Scooter Service Schagen

Voor al uw scooter reparaties in de regio Schagen moet u bij Scooter Service Heerhugowaard zijn. Wij repareren uw scooter, indien mogelijk op locatie of bij u thuis. Gemak dient de mens, dus heeft u pech onderweg of wil uw scooter niet starten neemt u dan contact op met Scooter Service Heerhugowaard en ik kom met mijn mobile werkplaats naar u toe. Na bijvoorbeeld een scooter ongeluk kan ik naar u toe komen. Ik haal de scooter op en neem hem mee naar de werkplaats zodat de schade-expert de schade kan taxeren.

Scooter Service en Onderhoud

U kunt ook bij mij terecht voor periodieke onderhoud- en servicebeurten. Uw scooter wordt dan bij u thuis opgehaald en teruggebracht. Voor kleine reparaties, afstel-werkzaamheden en onderhoud kom ik bij u langs met mijn mobile werkplaats. Makkelijker kan het niet! In andere gevallen kom ik de scooter gratis bij u ophalen.

Scooter kopen en woont U in Schagen?

De scooter winkel bij u thuis, ik geef bij u thuis advies over de de aankoop van een scooter en de verschillen in merk en onderhoud.

 

Scooterservice Heerhugowaard is bereikbaar via e-mail en mobiel:
info@scooterservicehhw.nl – 06-46041133

https://www.scooterservicehhw.nl/